> Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΣΥΝΕΡΓΙΑ», Δράση 6: Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων για την ανάληψη του ρόλου των Μεντόρων

Ημερομηνία: 
3 Δεκέμβριος 2013

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΣΥΝΕΡΓΙΑ» με Συντονιστή Εταίρο την Αναπτυξιακή Χαλκιδικής Α.Ε. – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ υλοποιεί το Έργο «Νέες Ευκαιρίες Απασχόλησης στη Χαλκιδική – Αντίδοτο στην Κρίση».

Σκοπός του Έργου είναι η κινητοποίηση και ενδυνάμωση των τοπικών φορέων της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής για την υποστήριξη εκατόν τριάντα (130) ανέργων με στόχο την προώθησή τους στην αγορά εργασίας, λαμβάνοντας τις ανάγκες των τοπικών επιχειρήσεων αλλά και τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής.

Η Αναπτυξιακή Χαλκιδικής Α.Ε.–Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ (ΑΝΕΤΧΑ) υλοποιεί τη Δράση 6 «Πρόγραμμα δικτύωσης με ομάδα μεντόρων υπέρ της μικροεπιχειρηματικότητας», η οποία αφορά στην παροχή υποστήριξης από 10 μέντορες προς τους ωφελούμενους που επιθυμούν να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση.

Στο πλαίσιο αυτό η Αναπτυξιακή Χαλκιδικής Α.Ε.–Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ (ΑΝΕΤΧΑ) 

καλεί

εθελοντές νυν ή πρώην επιχειρηματίες και συμβούλους επιχειρήσεων που  έχουν σημαντική εμπειρία και πρακτικά αποδεδειγμένη επιτυχή προϋπηρεσία στον επιχειρηματικό χώρο, να αναλάβουν το ρόλο του μέντορα.

Οι υποψήφιοι Μέντορες, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους, μέσα από τη φόρμα αίτησης που επισυνάπτεται παρακάτω.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων διαρκεί από τις  5/12/2013  έως και τις 15/1/2014

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.:2371024507 και 24407 .

 Υπεύθυνη: κα Μπολάκη Βίκυ, Υπευθυνη Δημοσιότητας ( εσωτ.214) .

 ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ:

  1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕΝΤΟΡΩΝ
  2. ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΕΝΤΟΡΑ


 

ΣυνημμένοΜέγεθος
dr.6_mentores_prosklis.teliko.doc611 KB
dr.6_aitese_mentores.doc1.44 MB